Hakan YILDIZ

16.08.2023 825

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Ben Hakan Yıldız. Yaklaşık 8.5 yıldır yine bölgemizde bulunan Munis Faik Ozansoy Ortaokulu müdürü olarak görev yaptıktan sonra 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle İkitelli Ortaokulu müdürü olarak göreve başladım.

Okulumuz İstanbul'un öğrenci ve öğretmen sayısı bakımından en BÜYÜK Ortaokulu. Elbette bu durum bir takım sorunları da beraberinde getirmektedir.

Ancak bölgemizde geçirdiğim yıllardan elde ettiğim deneyim şunu gösteriyor ki arzu ettiğimiz okul standartına ulaşmanızın yolu ekip çalışması; öğretmen ve veli desteğini sağlamaktan geçmektedir. Düzen ve disiplini yüksek; tercih edilen okul olmayı hep birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum.

Bu günden itibaren okulla ilgili tüm bilgilendirmeleri bu sayfadan ve resmi web sitemizden yapacağız.

15 Ağustos tarihi itibariyle gerek okul öncesi gerekse 5. Sınıf kayıtlarımız başlayacaktır.
Öğrenci kayıtları ile ilgili ayrıntılı paylaşımlar yarın yapılacaktır.

Gerek okul öncesi gerek 5. sınıf velilerimiz ile toplantılarımız 4-8 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.
Genel veli toplantılarımız ve Okul Aile Birliği Genel kurulu Eylül ayında yapılacaktır.
Güzel bir sene geçirmemiz dileğiyle tüm veli ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

Adres:
İkitelli Ortaokulu Mehmet Akif Mah. Şehit Albay Rıdvan Özden Cad. Blok No 3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL