İkitelli Ortaokulu

Vizyon: Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. İkitelli Ortaokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.

Misyon: Bir kurumun varlık sebebi; ‘Niçin varız?’ sorusunun cevabıdır. Bir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. İkitelli Ortaokulunun misyonu; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.

Başarılar: --

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ikitelliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İkitelli Ortaokulu Mehmet Akif Mah. Şehit Albay Rıdvan Özden Cad. Blok No 3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Mehmet Akif Mahallesi Sağlık Ocağı Yanı

Ulaşım Dolmuş - Halk Otobüsü - Metro

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.