İkitelli Ortaokulu

Vizyon: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ten emanet aldığı meşalenin ışığında, sadece öğreten değil öğrencilerini yaşama hazırlayan; gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası düzeyde etkin öğrenci yetiştiren; farklı eğitim modellerini çağdaş normlara taşıyan örnek ve öncü bir okul olmaktır.

Misyon: Bireylere; yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek, kendini gerçekleştirmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, hak ve sorumluluklarını bilen, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.

Başarılar: --

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ikitelliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İkitelli Ortaokulu Mehmet Akif Mah. Şehit Albay Rıdvan Özden Cad. Blok No 3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Mehmet Akif Mahallesi Sağlık Ocağı Yanı

Ulaşım Dolmuş - Halk Otobüsü - Metro

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.